Isabel Cano Reig, facebook: noticies curiosas de Altea

 

P1260177

post relacionado con: https://alteatequieroverde.wordpress.com/2013/06/18/altea-veni-vidibici-acerca-del-nuevo-carril-bici-en-el-paseo-maritimo/

fuente:https://www.facebook.com/isabel.canoreig

 1. NOTICIES CURIOSES D’ALTEA
  Així es va deixar vorer este cap de setmana un cambrer d’un conegut restaurant del Passeig del Mediterrani a Altea. Aquestes són les declaracions que va fer el cambrer -“El casc és un element indispensable per a desenvolupar una feina amb seguretat al costat del carril bici”. També va comentar que està apuntat al curs organitzat per CAMBRERS SENSE FRONTERES anomenat: “cóm esquivar una bici quan dus la safata plena de cerveses”. El cambrer assegura estar acollonat, però content.
   
  • Anna Lanuza et Tono Llacer aiment ça.
  • Tono Llacer Pero la mayoria de estos restaurantes y camareos todavia sigen afiliados al pp. Si tuvieran cojones irian y le romperian el carnet de afiliado en la cara,pero mucho hablar detras pero luego nada de nada,pues que se jodan…….
 2. Se abre el telón, se ve a Miguel Ortiz y Carolina Punset. Se cierra el telón; se cierran negocios; se hace el carril bici; se privatiza el Palau; se pierden empleos cada día; los alteanos pierden sus viviendas; se contrata a dedo…
 3. Miguel Ortiz y Carolina Punset son a parts iguals els responsables de “l’obra d’art” anomenada: CARRIL BICIPPAL. Segurament les dues persones que menys estimen el nostre poble, Altea. Miguel Ortiz està penssant en tot, excepte en Altea i a Carolina encara li falta el “doble horneado”
  Photo
  Photo
  Photo
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s