El Col·lectiu local de Compromís per Altea va fer pública la seua candidatura per a les pròximes eleccions locals , El Colectivo local de Compromiso por Altea hizo pública su candidatura para las próximas elecciones locales

candidatura

Ahir, diumenge 12 d’abril, es presentava a la Plaça de l’Aigua la que ja és oficialment la Candidatura de Compromís per Altea per a les eleccions locals que tindran lloc el pròxim 24 de maig.

 

En un acte informal, amb música en directe i la presència de Mireia Mollà i Joan Baldoví, es van presentar els 21 candidats i candidates que formaran la llista de Compromís per a la cita electoral i entre els que podem trobar perfils molt variats.

 

Entre els primers llocs, i acompanyant al cap de llista, Jaume Llinares, trobem a Imma Orozco (2), que actualment és regidora; Diego Zaragozí (3), Pere Lloret (4) i Beatriz González (5), una de les novetats d’esta renovada llista.

 

Jaume Llinares, en el seu discurs de presentació, va voler destacar la necessitat de “canviar les coses, per millorar-les, per acabar amb l’immobilisme que  no ha sabut trobar cap solució als problemes endèmics del nostre poble, per eliminar la corrupció i les males pràctiques de la política, per recuperar la confiança de la gent, per crear alternatives i treball per als joves, per retornar el protagonisme a les persones i entre tots inventar el nostre futur com a poble, amb un projecte compartit, coherent i respectuós amb la nostra cultura, el nostre patrimoni i el nostre medi ambient”.

 

També va voler posar en valor a les vint persones que l’acompanyen en esta aventura assegurant que “són responsables, treballadors, implicats en la societat alteana, però sobretot hi ha un valor fonamental, bàsic i sense el qual els demés ja no contarien i és que són bones persones”.

 

La resta de la llista estarà formada per: Pere Barber (6), Maria Laviós (7), Raúl González (8), Roser Durà (9), Marga Miras (10), Toni Ripoll (11), Empar Espí (12), Rafa R. Mompó (13), Anna Falgàs (14), Maria Pérez (15), Renate Nowarre(16), Ximo Sánchez (17), Mar Saval (18), Baltasar Ripoll (19), Joan Aguado (20) i Toni Doménech (21) tancant una llista renovada i valenta.

Compromiso por Altea presenta su candidatura en una Plaza del Agua llena a rebosar

El Colectivo local de Compromiso por Altea hizo pública su candidatura para las próximas elecciones locales

DSC_3254

Ayer, domingo 12 de abril, se presentaba en la Plaça de l’Aigua la que ya es oficialmente la Candidatura de Compromiso por Altea para las elecciones locales que tendrán lugar el próximo 24 de mayo.

En un acto informal, con música en directo y la presencia de Mireia Mollà y Joan Baldoví, se presentaron los 21 candidatos que formarán la lista de Compromís para la cita electoral y entre los que podemos encontrar perfiles muy variados.

Entre los primeros puestos, y acompañando al cabeza de lista, Jaume Llinares, encontramos a Imma Orozco (2), que actualmente es concejala; Diego Zaragozí (3), Pedro Lloret (4) y Beatriz González (5), una de las novedades de esta renovada lista.

Jaume Llinares, en su discurso de presentación, quiso destacar la necesidad de «cambiar las cosas, para mejorarlas, para acabar con el inmovilismo que no ha sabido encontrar ninguna solución a los problemas endémicos de nuestro pueblo, para eliminar la corrupción y las malas prácticas de la política, para recuperar la confianza de la gente, para crear alternativas y trabajo para los jóvenes, para devolver el protagonismo a las personas y entre todos inventar nuestro futuro como pueblo, con un proyecto compartido, coherente y respetuoso con nuestra cultura, nuestro patrimonio y nuestro medio ambiente «.

También quiso poner en valor a las veinte personas que le acompañan en esta aventura asegurando que «son responsables, trabajadores, implicados en la sociedad alteana, pero sobre todo hay un valor fundamental, básico y sin el cual los demás ya no contarían y es que son buenas personas «.

El resto de la lista estará formada por: Pere Barber (6), María Laviós (7), Raúl González (8), Roser Durà (9), Marga Miras (10), Toni Ripoll (11), Empar Espí (12) , Rafa R. Mompó (13), Anna Falgàs (14), María Pérez (15), Renate Nowarre (16), Ximo Sánchez (17), Mar Saval (18), Baltasar Ripoll (19), Joan Aguado (20) y Toni Doménech (21) cerrando una lista renovada y valiente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s