Compromís, PSOE y Altea amb Trellat hacen público el acuerdo de Gobierno

 

 

NOTA DE PREMSA
Altea a 11 de Juny de 2015
(valencià/castellà)
Compromís, PSOE i Altea amb Trellat fan públic l’acord de Govern
Els tres grups han signat un document amb les principals línies d’actuació
Jaume Llinares, Verónica López i Bea Nomdedeu, en representació dels seus grups, feien públic l’acord de Govern a què han arribat durant el darrers dies i que permetrà que Altea tinga un govern estable i progressista per als pròxims anys.
Els tres partits han acordat i signat un document de mínims amb les principals línies d’actuació a seguir durant els primers mesos de govern, totes elles extretes dels programes electorals de cada grup i de les quals s’ha decidit donar prioritat a les emergències social i democràtica “per aconseguir millorar la vida de les persones i fer de l’Ajuntament la casa de la ciutadania”.
El document està composat per cinc eixos bàsics com són: Participació, Transparència, Emergència Social, Pressupostos i Territori i entorn. Cadascun d’ells inclou diversos punts d’actuació com per exemple la modificació del ROM (Reglament d’Organització Municipal), publicació de documents municipals, borsa de lloguer social, pressupostos participatius o el Pla de Participació Ciutadana del PGOU entre altres.
A més, lluny de repetir el model de pacte de repartiment de poder de l’anterior legislatura, s’insisteix en la idea de govern de consens i diàleg basat en la cooperació entre tots els seus membres i en què tots els assumptes hauran de comptar amb l’acord dels tres partits.
En definitiva, el previsible nou equip de govern, encapçalat per Jaume Llinares, posa el punt de mira en la participació de la ciutadania i la transparència per “fer possible el canvi que necessita l’Ajuntament i que la societat alteana ha reclamat”. El pròxim dissabte 13 prendran possessió els nous regidors de la corporació municipal i el nou equip de Govern, que es posarà a treballar a partir del dilluns 15 amb aquest full de ruta presentat a la ciutadania.

(en castellá)
Compromís, PSOE y Altea amb Trellat hacen público el acuerdo de Gobierno
Los tres grupos han firmado un documento con las principales líneas de actuación
Jaume Llinares, Verónica López y Bea Nomdedeu, en representación de sus grupos, hacían público el acuerdo de Gobierno al que han llegado durante los últimos días y que permitirá que Altea tenga un gobierno estable y progresista para los próximos años.
Los tres partidos han acordado y firmado un documento de mínimos con las principales líneas de actuación a seguir durante los primeros meses de gobierno, todas ellas extraídas de los programas electorales de cada grupo y de las que se ha decidido dar prioridad a las emergencias social y democrática «para conseguir mejorar la vida de las personas y hacer del Ayuntamiento la casa de la ciudadanía».
El documento está compuesto por cinco ejes básicos como son: Participación, Transparencia, Emergencia Social, Presupuestos y Territorio y Entorno. Cada uno de ellos incluye varios puntos de actuación como por ejemplo la modificación del ROM (Reglamento de Organización Municipal), publicación de documentos municipales, bolsa de alquiler social, presupuestos participativos o el Plan de Participación Ciudadana del PGOU entre otros.
Además, lejos de repetir el modelo de pacto de reparto de poder de la anterior legislatura, se insiste en la idea de gobierno de consenso y diálogo basado en la cooperación entre todos sus miembros y en el que todos los asuntos deberán contar con el acuerdo de los tres partidos.
En definitiva, el previsible nuevo equipo de gobierno, encabezado por Jaume Llinares, pone el punto de mira en la participación de la ciudadanía y la transparencia para «hacer posible el cambio que necesita el Ayuntamiento y que la sociedad alteana ha reclamado». El próximo sábado 13 tomarán posesión los nuevos concejales de la corporación municipal y el nuevo equipo de Gobierno, que se pondrá a trabajar a partir del lunes 15 con esta hoja de ruta presentada a la ciudadanía.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s